Ensimmäiset vaahteranlehdet

Runoilija johannaelisabet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2018
Viimeksi paikalla: 12.6.2022 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Kesä on silloin oikeanlainen
kun on aikaa kirjoittaa
ja uppoutua runoihin.
 
Sinä olet Syksy.
Tanssitaan
toistemme ajatuksissa
viattomina, vapaina.

Vapautuneina harjuilla.
Tihkusateessa
otat suojaasi, syleilyysi
vaatimattomana, valmiina.

"Opetan sinua pitämään syksystä",
sanoit, olemuksessasi kiemurtelit.

Kuin salamavalona
välkähtää mieleeni eilinen:
polun päässä sinä, toisessa minä.
Sydämessä ylisykettä.

Kun oli toukokuu,
kirjava kesämekko,
ympärillä vehreät puut.
Minä olen Kevät.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.
Kiitos! <3
Huikean hieno!
Kiitos! <3
Upeaa, vuodenajat ovat Suomessa rikkaus ja rakkaus <3
 

Käyttäjän kaikki runot