1001 yötä

Runoilija johannaelisabet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2018
Viimeksi paikalla: 12.6.2022 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Kesä on silloin oikeanlainen
kun on aikaa kirjoittaa
ja uppoutua runoihin.
 
Sinut on luotu syksylle.
Hiljaisena istut
pohdiskellen ympäröivää maailmaa.
On sumuista, haurasta.

Kävellään vierekkäin
syyssateessa, pimeässä
märät lehdet jalkojemme alla.
Päästä minut maailmaasi.

Teetä nimeltään 1001 yötä
maistuu kirsikalle, pähkinälle.
Yön hämärässä
katsotaan toisiamme silmiin.

Suudellessani sinua
on vaikea olla hymyilemättä.
Jos aika olisi vain utopiaa
viettäisin tässä ikuisuuden.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, romantiikkaa nykypäivänäkin kaivataan <3
<3
Tämä tarttuu vahvasti. Kiitän.
Kiitos <3
 

Käyttäjän kaikki runot