Rakkaudesta

Runoilija johannaelisabet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2018
Viimeksi paikalla: 12.6.2022 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Kesä on silloin oikeanlainen
kun on aikaa kirjoittaa
ja uppoutua runoihin.
 
Olet mielessäni
päivin ja öin
tietoisesti,
tiedostamatta.

Hetkeksi jo päästit
ajatuksiisi.
Hetkeksi annoit
sielustasi välähdyksen.

Olet mielessäni
nyt ja huomenna,
jatkuvasti,
loputtomasti.

Jos haluat karata,
tee se minulle.
Vaan minä en tee sitä sinulle.
Odotan sinua tässä.

Päivin ja öin.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossasi hieno tunnustus tunteista. Tilannekuvaa. Hieman pelkoa tulevasta. Kiitän runoilijaa.
Kiitos Sinulle. Oikeaan osuit. :)
 

Käyttäjän kaikki runot