Unen jälkeen

Runoilija johannaelisabet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2018
Viimeksi paikalla: 12.6.2022 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Kesä on silloin oikeanlainen
kun on aikaa kirjoittaa
ja uppoutua runoihin.
 
Saat minussa aikaan
värinän.
Tuulahdus sinusta
sivuprofiilisi ohimennen
ylisykettä.

Lauantaiaamuna
kurkottelen sinua
olet ajatuksissani aina.
Viettelen sinut
ihoni alle.

Ajatuksissani.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajatuksissaan voi mennä vaikka minne, maailman ääriin <3
Se on totta! <3
 

Käyttäjän kaikki runot