Haikeus

Runoilija johannaelisabet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2018
Viimeksi paikalla: 12.6.2022 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Kesä on silloin oikeanlainen
kun on aikaa kirjoittaa
ja uppoutua runoihin.
 
Olisitpa kanssani
kun aurinko laskee puiden taa.
Katsottaisiin ulkona värimaisemaa
juotaisiin viiniä, purppuranpunaista. 

Olisitpa kanssani
kun syksyn lehdet alkavat putoilla.
Nukuttaisiin vieri vieressä,
hiljaa, kyljekkäin.

Olisitpa kanssani
nyt, kun balladit soivat taustalla.
Elettäisiin onnen tunteessa
kahdestaan, rajattomina.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Viaton romanttisuus yhdistää ehkä loppuiäkseen. Ei vaadi paljon mutta kaiken vrt.iskelmään.
Yleensä on usein niin haikeaa, elämä on joskus vaikeaa <3
 

Käyttäjän kaikki runot