17. lokakuuta

Runoilija johannaelisabet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2018
Viimeksi paikalla: 12.6.2022 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Kesä on silloin oikeanlainen
kun on aikaa kirjoittaa
ja uppoutua runoihin.
 
Meri, tuuli, avaruus
kiehtovat sinua, 
saavat sinut lentämään.

Syksyinen samea taivas
lehtensä pudottaneet puut.
Vaellan pohjoisen metsässä.

Askel askeleelta 
polun vartta pitkin.
Vaivun ajatuksiini.

Luonto rauhoittaa
arki lipuu kauas pois.
Hengitän raikasta ilmaa.

Mutta ilman sinua
ei se ole mitään.
Ikävä tarttuu askeleihin.

Meri, tuuli, avaruus.
Jaa ne minulle,
lennä sieltä luokseni.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä saa odottamaan jatkoa. Pidin teoksesta, mielikuvasta.
Toivottavasti jatkoa on tiedossa! :D Kiitos <3
kaipuun kauneus kuvattuna
hienoin kielikuvin
Kiitos!
Syksyiset elämän tuulet pisaroisivat aaltoina kohti tunteiden avaruutta - jaettuna - mutta yhdessä ikävöimättä !
Wau, upeasti sanottu!
 

Käyttäjän kaikki runot