Nimetön

Runoilija eveliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2003
Viimeksi paikalla: 3.3.2022 19:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

nobody ever made me feel this way.
 

Elämä olisi kirkkaus
jos saisin olla joka päivä kanssasi.

on kuin valkoinen lumi kadottaa
alleen kaiken, kun et ole enään luonani.

aikaa oli vähän.sanottava paljon
vaikka aina vaikenin, silti välitin.

joskushan vielä nähdään.
olkoon kuolemani sitten kirkkaus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot