älä usko.

Runoilija eveliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2003
Viimeksi paikalla: 3.3.2022 19:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

nobody ever made me feel this way.
 

älä usko sanoja
ne voi olla valheita
kummallisia satuja
joihin niin haluaisi uskoa

Petollisia lauseita
sinisilmäisille ansoja
lukiessas tätä tajuat
se oli pelkkää tarua ..

Miksi sitten uskoit minua ?

Selite: 
en mä oikeesti valehtele. . paljo ^^
Kategoria: 
 

Kommentit

Nii-i, samaa itsekin huomaa...pirullista peliä mieli pelaa :/

tää on hyvä:P
mä tykkäsin tosi paljon..
tää sai mut nauramaan:P (en tiiä oliko tarkotus)

 

Käyttäjän kaikki runot