Missä

Runoilija Layla77

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä opettaa... kaiken senkin mitä ei haluaisi oppia..
 

Missä on kädet
ne herkät kädet
jotka kasvojeni piirteet
on piirtäneet eloon?

Missä on hymy
se kaunehin hymy
joka rakkaudesta syttyy
vaatimatta, valaisten?

Missä on sanat
ne kauneimmat sanat
jotka kertovat ilosta
rakkauden onnesta
kun toisemme löydettiin?

Missä on Sinussa
mies johon rakastuin?

Selite: 
..aina välillä hukkaan sen ihmisen, jota kuitenkin täällä niin kovasti tarvitsen..
Kategoria: 
 

Kommentit


Mies johon rakastuit, on sama mies ehkä vähän "muuttunut" ajan kanssa,
mutta silti se on asinun omasi :) :)

Löydät sen taas, ja silloin-------

Onnea päivääsi

 

Käyttäjän kaikki runot