Sinä puutut minulta

Runoilija Tajuton Takkatuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2003
Viimeksi paikalla: 27.12.2020 12:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.3.1990

 

Tässä olen,
kaikkialle takertuneen
tuoksusi ympäröimänä,
enkä enää muista elämää


ennen sinua

Lakkaamatta
huokailen syvään

ja kuolemantapauksen varjolla
epätoivon kädet kasvoilla

itken vuoksesi ensimmäisen kerran

Selite: 
<i>Pyörteen nielun reunalla,<br> niin kuin ennenkin,<br> vaihtuu hahmot ansalla<br> vaan ei meininki</i>
Kategoria: 
 

Kommentit

En taida olla ainut jota Apulanta inspiroi.

Kaunis, todella kaunis on taas tekstisi.
Harmittaa ihan kun olen unohtunut tuonne maailman syövereihin enkä ole täällä pyöriny.

Sinä se osaat.

En taida olla ainut jota Apulanta inspiroi.

Kaunis, todella kaunis on taas tekstisi.
Harmittaa ihan kun olen unohtunut tuonne maailman syövereihin enkä ole täällä pyöriny.

Sinä se osaat.

 

Käyttäjän kaikki runot