Unohdettu

Runoilija Tajuton Takkatuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2003
Viimeksi paikalla: 27.12.2020 12:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.3.1990

 

Olen unohtanut paljon

Olen unohtanut talven tuoksun
ja pohjoistuulen purevuuden
joen yllä

Olen unohtanut mitä on olla hiljaa
tuntematta syyllisyyttä,
miltä tuntuu ymmärtää jokainen sana

Olen unohtanut sen,
mikä tekee kodista kodin

Mutta sinut
minä muistan täysin,
muistan eri tavalla kuin ennen

kirkkaasti
varmemmin

Niin, kaiken muun minä olen unohtanut

- yhtä helposti
sinä unohdit minut

Selite: 
Kulttuurishokki.
Kategoria: 
 

Kommentit

VAU! Kirjoitat mahtavasti! pidän.

Hieno.

u p e a. pidän.

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot