Arkajalkailua

Runoilija Tajuton Takkatuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2003
Viimeksi paikalla: 27.12.2020 12:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.3.1990

 

Jos tietäisin seuraavan henkäykseni viimeiseksi,
painaisin kohdallasi vihreää luuria,
en pakenisi ääntäsi


ja huuleni uskaltaisivat puhua

Hei, toit elämääni valon

Mutta tänään
huominen on liian todennäköinen
enkä tohdi kuin odottaa

kunnes kauniita sanoja
ei enää riitä jaettavaksi

Selite: 
Hyvistäkään neuvoista ei osaa ottaa opiksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiehtova runo tunteista puhumisen vaikeudesta.

kiehtovaa, oon miettiny ihan samaa.
jep ujoudesta saa aina kärsiä vain
meikäläinen itte. ;<

Kiehtova runo tunteista puhumisen vaikeudesta.

kiehtovaa, oon miettiny ihan samaa.
jep ujoudesta saa aina kärsiä vain
meikäläinen itte. ;<

 

Käyttäjän kaikki runot