kun toukokuu päättyy, kolmas toukokuu

Runoilija Haarukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Y Master of Cutlery

since 2002



Siis ruokailuväline on hän, tosiaan, joo.
 

Huomenna unohdat minut
- jos edes olet siellä?

ehkä on hyvä ettet muista
kuinka käännyin (tein sen monesti)
ja avasin ovia (vielä useammin)
ja pyörin paikallani
vinkuva väkkärä
täytyihän se huomata, mitä ajattelen sinusta

lähdin yhteen suuntaan
ja sinä menit toisesta ovesta,
käännyin
avasin oven
tulit takaisin sisälle, pyörin paikallani
käännyin
suljin oven
seurasin sinua portaita ylös, pyörin paikallani
sinä kuljit ja minä seurasin,

täytyihän sinun huomata, täytyihän
ehkä nauroit, ehkä et
ehkä soitit lakimiesystävällesi kysyäksesi
mikä on lähestymiskielto

ja kiitos näistä vuosista,
kiitos nyt ettet nauranut etkä
soittanut lakimiesystävällesi
mutta huomenna unohdat minut
ennen pitkää kuitenkin
tunnen, että se oli sittenkin turhaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot