kaksitahoinen

Runoilija Haarukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Y Master of Cutlery

since 2002



Siis ruokailuväline on hän, tosiaan, joo.
 

kuka on se?

näiden aurinkolasien takana
ei ole ketään,
vaikka luulit että se olen minä
ja luulin että se olet sinä,

olimme molemmat väärässä.

Selite: 
"a simple single utensil that functions as both a knife and fork together as one" (näin siis mainostetaan KNORKia. semmoseen vimpaimeen törmäsin ja oli pakko runoilla:D)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on sitä jotain. Tosi jännä ja mielenkiintonen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot