Love heals

Runoilija tanssahtelija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2013
Viimeksi paikalla: 24.11.2019 9:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.8.1996

Elämä on sateessa kotiin
 

Sydämeni haavoista suurin
-se, joka melkein halkaisi
Sen tyrehdytit
-kiitos kun pelastit minut
Sulatit jään, rakensit sillan
-Vain rakkaus voi niin tehdä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloisesti rakkaudesta.

Vau... upeaa...

Noni....hyvin kävi!

Minustakin todellinen rakkaus voi parantaa...hieno runo!
Kiitos :))
 

Käyttäjän kaikki runot