Sydämeni rautakuori

Runoilija tanssahtelija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2013
Viimeksi paikalla: 24.11.2019 9:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.8.1996

Elämä on sateessa kotiin
 

On sydämessäni rautakuori
jonka läpi ei paljon lämpöä pääse
Mutta sinä olet se
joka sulatti siihen reiän

Minusta tuntuu, että se reikä kasvaa koko ajan...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin ihana runo. Kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot