Tulethan mukaan?

Runoilija tanssahtelija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2013
Viimeksi paikalla: 24.11.2019 9:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.8.1996

Elämä on sateessa kotiin
 

Minnekö veisin sinut?

Veisin sinut kesäyön usvaan, niityille ja järville, soille
veisin sinut auringon nousuun ja heräävien lintujen luo

Veisin sinut lammelle uimaan, veden kirkkauteen,
veisin sinut metsän keskelle, kankaille vihreille

Veisin sinut syksyn raikkauteen, lehtiin telmimään, värikirjoon
veisin sinut kuulemaan, kuinka lehdet putoilevat puista yksi kerrallaan

Veisin sinut iltoihin aavemaisen hämäriin
veisin sinut nuotiolle katsomaan, kuinka hiljalleen syntyy hiillos

Veisin sinut kuutamoon talviseen, varjojen leikkiin
veisin sinut tähdenlentoja katsomaan, hengitys huuruten

Veisin sinut lumiseen metsään, kaataisin hankeen nauraen
veisin sinut tuntureille loputtomille, niin hiljaisille

Veisin sinut kevääseen ensimmäisten kukkien luo
veisin sinut katsomaan variksen poikasten hulluttelua

Veisin sinut sulavalle purolle, kimmeltävälle
veisin sinut keväiseen valoon - sinne mistä rakkaus alkaa

Selite: 
Rakkaalle ihmiselle, jonka olen vihdoin löytänyt <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Vauuuhh!

jeeh!

Upea runosi ilahduttaa :>
Ihanaa, kiitos :)
 

Käyttäjän kaikki runot