Joulun ilo

Runoilija haukkatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rauhallinen kuuden pojan äiti ja rakastavan mieheni avovaimo ... nii ja sit on vielä ne kolme sulosta miehen omaa lasta.
 

Tähdet loista kirkkahasti
pakkanen se paukkaa.
Tontun pienen piippalakki
aitan takaa pilkkaa.

Nyt on joulu ilojuhla
Joulunkellot kaikaa.
Lasten suusta joululaulut
riemuisasti raikaa.

Jouluruoat äiti laittoi
mausteet kaikki vielä maistoi.
Yhdessä nyt pöytään kaikki
istuu, unohtuu jo arki.

Ruoan jälkeen lasten mielet
salaisuuteen halaa.
Kohta lienee oven takaa
kuuluu pauke kovaa.

Joulupukki vanha ukki
lahjapakkaa kantaa.
Apua hän tarvitsee,
kun lahjat kaikki antaa.

Riemumielin lapset kiittää
vanhaa valkopartaa.
Palkaksi he riemulaulun
halauksenkin antaa.

Hiljaa alkaa riemun pito
lasten silmää painaa.
Kohta Joulun onnen lapset
uneen Joulun matkaa.

Selite: 
Joulun lähestyessä mieleen tullut runo.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä saa irti, sen tärkeimmän, eli tunnelman:)

Kaunista ja lämpöistä:)

Tästä saa irti, sen tärkeimmän, eli tunnelman:)

Kaunista ja lämpöistä:)

Perinteinen ja kaunis...kuulen sen aivan lauluna ♥

 

Käyttäjän kaikki runot