Sateen jälkeen tulee poutasää

Runoilija Emily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2003
Viimeksi paikalla: 6.2.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
   as long as I want to  
つ ت つ

HORISONTTI EI OLE KAIKKI KAIKESSA (Loe)
 

Syksy toi sinut hiljaa vierelleni,
aivan kuin kaiken sen keväisen jälkeen
joku suurempi tahto sanoi nyt riitti,
ja siinä sinä olit;
syleinä ja suudelmina,
kaikkena mistä olin jäädä paitsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo :)

voi että, niin kaunis.

Todella kaunista!

Ihana on runosi.

Kaunista
ihana otsikko
onneksi runominä ei jäänyt paitsi
elämän ihanimmista asioista

nätti runo, hieno! :)

 

Käyttäjän kaikki runot