Tyhjiin puristettu sitruuna

Runoilija Annelie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tulinen ja tempperamenttinen haaveilija, jolla on seikkailunhalua;) Ystävät ovat elämän suola ja sitä suolaa emme koskaan voi nauttia liikaa:)
 

Tyhjää...
Tyhjä Paperi,
ei rivin riviä,
ei ole edes sanoja,
on vain tyhjyys,
suunnattoman tyhjä olo,
tyhjä syli ja tyhjä sydän
tyhjiin puristettu sitruuna

Selite: 
Kun kaikki sanatkin ovat loppuneet...
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno. ylväs. avoin.

täyteläisyys kuitenkin sinussa itsessäsi, kun sen vain oivallat!

Hyvää Syntymäpäivää.

kuvaat osuvasti minun tunteitani ^^

 

Käyttäjän kaikki runot