En lähetä. -_-

Runoilija Kaori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöh.
 

Moih ****.. :>

Mä toivoin ettei mun tarvitsisi kirjottaa tätä ikinä. Vaikka olen mä toisaalta miettiny vaikka kuinka kauan, että mitä mä tähän kirjottaisin. Ja olen pari kertaa alottanutkin tän. :> Mutta nyt tää on viiminen kerta.
Mä olen pahoillani siitä, mitä kohta tulen tekemään. Sä oletkin varmaan tätä lukiessas jo kuullu asiasta. Jos et niin nyt viimeistään. :P Mutta kuitenkin, sen takia mä en sulle kirjota, että saisit tietää mitä mä oon tehnyt. Mä haluan että sä tiedät mitä sä olet tehnyt. Sä muutit mun elämääni ja mua itteäni ihan hurjasti tässä vuoden aikana. Sä sait mut taas luottamaan ihmisiin, mihin en sattuneesta syystä ollu pystyny enää vähään aikaan. :> Suhun tutustuminen oli ehdottomasti parasta, mitä mulle tapahtui. Vaikkakin tässä loppuaikoina tää nyt oli mitä oli... Mutta ei se mitään, mulla oli hirveän hauskaa aina kun juttelin sun kanssa, sä sait mut nauramaan. :> Sen takia mä susta niin hirveästi välitinkin. Tai no niin, rakastin. Ja mä tahdon että sä tiedät sen, ettei sun tarvitse miettiä sitä. :> Vaikka mä en nyt tiedäkään kuinka kauheasti sä tulet mua miettimään, mutta kuitenkin. ;) Enkä mä elämältä pahemmin muuta halunnut kun olla vaan sun kanssa. Mitä nyt sitten joskus sainkin, ja niistä hetkistä oon ihan mahdottoman kiitollinen ja onnellinen. :> Ja mä toivon, että säkin olisit, vaikka mä en tiedäkään kuinka paljon mä sulle merkitsen.
Nyt mulla alkaa olla kiire. Valitettavasti. Musta oli hauskaa tuntea sut *****. Toivon että sä tunnet samoin. Onnea ihan kauheasti elämään, toivottavasti sä tuut onnelliseksi.Yhtä onnelliseksi kun mä olin sun kanssas. :>
Mulle tulee sua ikävä. :>
Nähdään.

<3 Eltsi :>

Ainiin, laitan tähän mukaan sen sydämen, jos muistat.. ;) Että et ikinä unohda. :>
Rakastan sua ihan aina.

Selite: 
hmmmmm
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot