kun ikävä tuntuu kylkiluissa

Runoilija flere

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2007
Viimeksi paikalla: 27.3.2021 12:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sinä et särje sydämiä
sinun katseesi rikkoo kylkiluut

eikä sinua voi unohtaa
kun unissa olet siinä
edes hetken

kyyneliä ei enää ole
on vain ikävä
joka tappaa niin
että tuntee melkein olevansa
elossa

Selite: 
siin on helvetisti järkeä<br /> et on koko ajan ikävä<br /><br /> helvetisti järkeä
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on jotain mikä kolahti,
hienoa!

nii, siinä on järkeä. niinku tässä runossakin on. paljonki..

 

Käyttäjän kaikki runot