SYLISSÄ

Runoilija Taruolento_

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eläkää lapsoset siinä ihmemaailmassa, missä minä olen paha ja te muut täydellisiä
 

Vihaisia katseita
onnellisia ilmeitä
ympärillämme

Tahdon karata viereltäsi

tahdon pysyä luonasi

Makaan sylissäsi
tahdon sinun näkevän
kuinka hyvä olla lähelläsi

Kuitenkin, pirun ääni puhuu aina kun lähdet
tahtoo minun olevan vapaa
tekevän niitä pahoja syntejä
ja minä tahtoisin mennä

Anna minulle aikaa
jotta uskaltaisin
en tiedä tahdonko
sanoa sinulle
rakastan

Selite: 
Nyt se löyty. Hyvä olla, mutta tahdon pois.
Kategoria: 
 

Kommentit

pidä kiinni tuosta tunteesta,
ja nauti nyt ku voit,
nyt ku pitkän ettimisen jälkeen oot
semmosen ihmisen löytäny jonka
kans on hyvä olla.

ei se ruoho aina ole vihreämpää
aidan toisella puolella.

nimimerkillä kokemusta on.

 

Käyttäjän kaikki runot