Rakkautta pyydän

Runoilija martsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saan inspiraation uskostani Jumalaan, Rakkaudesta puolisooni, muiden ihmisten kirjoittamista/lausumista koskettavista runoista, nauravista lapsista, koulun uuvuttavista oppitunneista ja jostain sydämeni pohjasta....:D
 

Haluan rakkautta, mistä
sitä saan, etsin sitä
aina uudestaan, en huomaa
että minua rakastetaan, ihmiset
ympärilläin välittää, miksi
aina tarvitsen enemmän huomiota,
rakkautta, hellyyttä, miksi en vain
voi luottaa siihen että minusta välitetään,
siltä aina rakkautta pyydän

Selite: 
vähän keskeneräsenä laitettu tänne...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot