Nimetön

Runoilija martsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saan inspiraation uskostani Jumalaan, Rakkaudesta puolisooni, muiden ihmisten kirjoittamista/lausumista koskettavista runoista, nauravista lapsista, koulun uuvuttavista oppitunneista ja jostain sydämeni pohjasta....:D
 

Kolmannet treffimme oli lähenemässä loppuaan,
olit viemässä minua kotiin autollasi,
olin vaivautunut niin kuin aina lähelläsi,
radio soi jotta se peittäisi häiritsevän hiljaisuuden

Mietin pitkään ennen kuin avasin suuni ja kysyin,
onko sinulla kiire minnekään...
olisin halunnut perua sen kysymyksen,
koska kuulostin typerältä

Sinä kuitenkin käännyit ja katsoit minuun,
vastasit tietysti kieltävästi ja kysyit miks niin?
Sanoin etten halua vielä kotiin,
ja että voisimme käydä rannalla

Sinun olemuksesi muuttui,
kuin olisit noussut jostain syvältä,
olin aiemmin kertonut sinulle,
romanttisista suutelupaikoista ja ranta oli yksi niistä

Ajoimme rannalle ja tulimme ulos autosta,
kävelimme jonkin matkan päähän autosta,
mutta emme kovin pitkälle koska oli loskaa,
oli myös pimeää

Minulle tuli entistä vaivautuneempi olo,
koska sinä vain katselit minua, hiljaa,
hetken kuluttua puhuit jotain epämääräistä,
jotain suudelmasta kysyit, en saanut sanaa suusta

Katselit minua ja astuit lähemmäs,
olin paniikissa mutta en paennut,
tulit aivan lähelle ja painoit huulesi huuliani vasten,
suljin silmäni ja tuntui kuin olisit vienyt jalat altani

Selite: 
Tämä oli minun ja kihlattuni ensisuudelma... ja tämä on tosi juttu... nyt oli pakko kirjoittaa siitä runo..
Kategoria: 
 

Kommentit

oli pakko lukea loppuun.odotin jotain hämärää loppua,mutta hyvä näin.

Kuka vielä väittää, että romantiikka olisi kuollutta!

Aivan IIIII-HA-NA!!!<3 Voih,tää oli niin
romanttinen!<3 Tosi upea :)..

Aivan IIIII-HA-NA!!!<3 Voih,tää oli niin
romanttinen!<3 Tosi upea :)..

 

Käyttäjän kaikki runot