Yksinäinen yksin

Runoilija Dreamery

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toivoin sinut vierelleni
rukoilin rinnalleni
Nyt kun olet siinä
toivon pois luotani
iäisyydeks matkaltani

On helpompaa
olla yksinäinen yksin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suuri asia saatu sanottua hienosti parilla lauseella, hieno!

Noin siinä usein käy. Yhdessä yksin on raskaampaa kuin yksinäinen yksin.

 

Käyttäjän kaikki runot