Suu kii!

Runoilija Pulla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan vaan Pulla. ;)
 

Sanon aina väärät sanat
väärään aikaan
väärässä paikassa.
Ja sitten jotakin sattuu
syvälle sisimpään,
ehkä jopa ulkopuolellekin.
Voisin joskus pitää pääni siinä päätökösessä, jonka olen aikonut pitää.
Voisin myös pitää suuni kiinni, edes joskus.
Ettei jotkakuta sattuisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tavallista. Hyvää synttäriä.

 

Käyttäjän kaikki runot