Nimetön

Runoilija Pulla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan vaan Pulla. ;)
 

Tarvitsen sinua elämääni.
Olet kuin happi, jota ilman ei voi elää.
Olet kuin huume, vahva ja johon jää riippuvaiseksi.
Olet ihminen jota ilman ei voi, eikä halua elää.
Rakastan sinua sellaisena kuin olet.

Selite: 
Untuva. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot