Oliiviöljysuudelmia suklaarasiassa

Runoilija sateenvarjonkahva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Auringon laskiessa
rakkauden satamaan,

ojennat minulle oliiviöljysuudelmia
suklaarasiassa.

Luulen tuulen hulmuavan
rantaviivaa pitkin
suoraan sydämeeni,

unohtaen totuuden.

"Kauneinkin kukka
pudottaa joskus
lehtensä.."

Selite: 
Halusin kirjoittaa jotain kaunista.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hieno. Omaperäinen kuvaus nuo oliiviöljysuudelmat, loppu pisti miettimään ja se on tärkeintä tässä runossa. Kaikki ei ole valmiiksi pureskeltua. Upea muotoilua ja sanomaa myöten.

Hienosti kirjoitettu.Nimi kolahti täysin.

Oikeastaan tässä ei häiritse muuta kuin alun ja otsikon samankaltaisuus, toisto on hieman turha. Muuten oikein osuvan kaunis kokonaisuus, ei kliseinen:) Hieno, pidän.

"oliiviöljysuudelmia suklaarasiassa"

Erittäin kaunis ja herkkä runo. Muuta ei voi sanoa.

Todella kaunis teksti upeasti rivitettynä. Tykkäsin todella paljon.
Mielettömän hyvin kirjoitat.

Runon asettelu on tässä kohdillaan. Tekstin sisältö on jotain, ehkäpä kauneinta mitä olen lukenut vähään aikaan.
Kiitän siitä, että tarjosit tällä hyvän lukukokemuksen. Hyvähyvä!

Kiitos arvostelustasi.

tämä runo sai mut jokseenkin paremmalle tuulelle....
tämä oli ihana, mutta siltikin jollain tapaa haikea.
Kaunis tämä todellakin oli.

kaunis.

ja onnistuit siinä hyvin. Herkkä ja sympaattinen, pidin!

oijjoi!!!! wow :D
tämä on jotain niin kaunista!!!!
sai liikuttumaan ja pysähtymään...
oli mietittävä asioitaan hetken <3 <3 <3
tää on tosi nätti. onnistuit siinä lähes täydellisen hyvin! :) ihana.
laitan suosikkeihin!

 

Käyttäjän kaikki runot