Kuolema

Runoilija sateenvarjonkahva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Vetäytyi lailla aaltojen,

usva kosteiden niittyjen.


Vailla vihellystä, kuiskausta,

varoitusta tulevasta.


Vaipui uneen ikuiseen,

pehmeään ja rauhalliseen.


Tarttui käteen enkelten,

suloisten, valkoisten.


Pääsi onnen tuonelaan,

sanomatta sanaakaan…

Selite: 
Kuolemasta on hankala kirjoittaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuolemasta on tosiaan vaikea kirjoittaa, mutta oikein hyvin siinä olet onnistunut.
Tämä on todella hieno ja kypsä runo, kertoo kauniisti rajan tuolle puolen siirtymisestä. Upea tunnelma tässä runossasi!^^

Mielestäni olet tässä onnistunut erittäin hyvin. Kaunista ja herkkää. Anteeksi, en osaa muuta nyt sanoa.

Oot hyvä kirjoittamaan.

Olet mielestäni onnistunut erittäin hyvin.
Ihanaa tässä se, kuinka kauniisti olet kuvaillut kuolemaa.
Hieno.

Vaikka vaikeaa, niin kirjoitat erittäin kauniisti! Pidin paljon..

 

Käyttäjän kaikki runot