R u n s a u s

Runoilija sateenvarjonkahva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Rapistuneet rakkauden rippeet

     unohtuneet unelmat

                &

       neilikoiden nauru

      Sumuiset saaristot

    alla anteliaan auringon

                &

          urheat ulpukat,

   Satama sulkee silmänsä.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanataidetta parhaimmillaan.

Alkusoinnut eivät todellakaan jätä kylmäksi, pelkästään ne saavat runosta soljuvan ja kauniin. Toki muutenkin runon ajatukset nousevat herttaisesti esille. Tulee olo, että istun laiturilla auringonlaskun aikaan ja muistelen viime kesän romanssiani :)

ihana...jotenkin tuli taas kesä mieleen.

Voi, kuinka mahdottoman kaunis. Sait rauhattoman mieleni pysähtymään hetkeksi. Suosikkeihin.

"Satama sulkee silmänsä." ihana.

olipa mielettömän kaunis.
kaksi viimeistä säettä olivat jotain aivan mahtavan hienoa. vau.
en saa rakentavaa palautetta nyt aikaan.
mmahtava.

Oi vitsi, tämähän oli kiva. Tai oon näitten mitä nämä on, "vertauskuvien" tai tuollaisten suuri ystävä. Mahtava runo. 8)

Tämä on minusta todella hyvä runo, varsinkin kun olet noin nuori. Ja otsikointikin on kiintoisa.

 

Käyttäjän kaikki runot