Voimat uupuneet

Runoilija Jeanine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäämme ei mitata ottamillamme hengenvedoilla. Vaan niillä hetkillä jolloin hengityksemme salpaantuu.
 

Olit kuulemma onnellinen?
Minä en,en toivu sinusta.
Kaipaan ja haluan sinua.
Se kesti vähän aikaa,liian vähän.
Et edes oppinut tuntemaan minua.
Olen pohjimmiltani hellä ja herkkä.

Pelkään rakastaa,pelkään henkistä tuskaa.
Olen kasvattanut muurin sydämeni ympärille,
luulin että sinä purat sen pala palalta.
Ja opin taas rakastamaan.
Minulla ei ole enään voimia,olisin tarvinnut sinut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot