Kun

Runoilija Jeanine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäämme ei mitata ottamillamme hengenvedoilla. Vaan niillä hetkillä jolloin hengityksemme salpaantuu.
 

Kun katsoit minun,sait käteni tärisemään.
Kun hymyilit minulle,sait jalkani pettämään.
Kun pidit minua kädestä,sait sydämeni hakkaamaan.
Kun suutelit minua,sait minut elämään.
Kun jätit minut,halusin vain unohtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot