Tuhottu

Runoilija Jeanine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäämme ei mitata ottamillamme hengenvedoilla. Vaan niillä hetkillä jolloin hengityksemme salpaantuu.
 

Sua joku toinen tapailee
Se sua suutelee.
Et tiedä kuinka se koskee.
Sattuu mun sydämeen.
Pois kaikki muistomme haihtuu,
onnemme unohtuu.
Sun rakkaus vaihtuu ja mun tuhoutuu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot