Nimetön

Runoilija Jeanine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäämme ei mitata ottamillamme hengenvedoilla. Vaan niillä hetkillä jolloin hengityksemme salpaantuu.
 

Tällainen pieni
tyttö,helposti häviää.
Jos tuuli tarttuu hiuksiin
voi kauas
lennähtää.Pidä musta
kii,älä päästä
koskaan.Vihdoin suhun
törmäsin,mä löysin
sut,kauan sua odotin.Olet
totta
vihdoinki.

En ajattele sua joka
päivä...en joka tunti...en
edes joka minuutti...vaan
joka helvetin sekuntti!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot