Rakastuin

Runoilija Jeanine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäämme ei mitata ottamillamme hengenvedoilla. Vaan niillä hetkillä jolloin hengityksemme salpaantuu.
 

Tunnen hellän kosketuksesi ihollani,saat minut hymyilemään.
Pehmeät huulesi huulillani,saat minut nauramaan.
Tunnen kuinka kiedot lämpimät kätesi ympärilleni,keinutat hiljaa.

Keinuttaisitko uneen?
Syliisi painaudun,siihen jään.

Sut tahtoisin vierelleni kulkemaan,kaiken kauniin kokemaan,kaiken kanssani jakamaan.
Suhun kiinni jäin nyt voin sen tunnustaa,sua voisin vain halata ja rutistaa... Sulle ikuisesti sydämeni omistaa.

Selite: 
Rakastunut oon <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot