Tahdon kuolla nyt.

Runoilija nilla89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is hard but so am i ! Pitää olla hullu ettei sekoa !
 

Haluan kuolla nyt. Jos en saa kuolla kuolen hyvin pian kuitenkin. Elämäni on yhtä tuskaa, pelkoa ja helvettiä. Haluan pois tästä maanpäälisestä hevetistä ja ikuisesta kidutuksesta. Missä vain on parempi olla kuin täällä, kitumassa henkisen ja fyysisen kivun vallassa. Epäonnistumaan tuomittuna kaikessa mitä teen ja mitä tulen tekemään ellen pääse pois. Tosin se nyt olisi liian helppo loppu tälle maan pääliselle helvetille. Aivan liian helppo loppu.

Selite: 
Ton kirjotin aikalailla pahalla mielellä...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot