Rakkaus on ....

Runoilija nilla89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is hard but so am i ! Pitää olla hullu ettei sekoa !
 

Rakkaus on tunnetta niin ihanaa .
Rakkaus on jotain jota jokainen meistä ansaitsee .
Rakkaus on tunnetta pysyvää .
Rakkaus on parasta mitä vois joltakulta saada .
Rakkaus on parasta jota voi toiselle antaa .

Selite: 
Muistakaa rakastaa lähimmäisiänne ja ilmaiskaa se jotenkin ..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot