Vahva

Runoilija nilla89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is hard but so am i ! Pitää olla hullu ettei sekoa !
 

Tämä kipu ja suru ovat todellakin aitoja. Tämä tuska ja huoli ovat todellakin aitoa. Tämä rakkaus ja kaipuu ovatto todellista. Rakkaus ja kaipuu ovat juuri sitä mitä nyt tunnen. Tunteista ne ehkä ihanimmat mutta kumminkin pelottavimmat. Vain vahva tähän pystyy , vain vahva tämän jaksaa , mutta kaikilla on oikeus rakastaa.

Selite: 
jaa'a toi on taas joku mieleen tupsahtanut juttu.. ei mitään järjellistä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot