Ero

Runoilija nilla89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is hard but so am i ! Pitää olla hullu ettei sekoa !
 

En kestä tätä eroa kauaa, en vain jaksa sitä.
Se on aivan liikaa pienelle ja hauraalle ihmiselle. Se on aivan liikaa minulle.
Tahdon olla lähelläsi päivin öin, aamuin illoin.
tahdon herätä vierestäsi aamuisin,
tahdon nukahtaa viereesi iltaisin.
En voi kestä eroa jonka joudun kärsimään.
Jonka vuoksi joudun tuskaa kestämään,
verta tihkumaan ja kyyneleitä vuoksesi vuodattamaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.Ero,kipu,kaipuu toisen lähelle.Kestettävä on.

tulee ihan tippa linssiin. sä osaat sitte liikuttaa noilla sun kirjotuksillas. :) Ja kiva kun tykkäät mun teksteistä.

Tutunkuuloista kaipuuta.. Toivottavasti joskus saisit tuon kaiken. Olla päivin ja öin rakkaimpasi vieressä.. Mä sain sen, ku jaksoin odottaa ja uskoa sen joskus toteutuvan. Voimia ja hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot