Suur-Saimaa

Runoilija Jonkka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällä etusivulla on kompressoituja otteita elämästä. Laulujen sanoituksia-sivulta löytyy vuosien varrella syntyneitä tekstejä. Äänitettyjä lauluja voit kuunnella kotisivu-osoitteessani. Sadut/tarinat sivu sisältää tarinoita, jotka ovat kasvaneet ulos lauluista.
 

aamulla varhain on kasteessa maa
pisarat kultaisen sävynsä saa
veljeni nimen ne heijastaa
ja sydämen kultaisen kätkee nyt maa

Suur-Saimaa, se veljeni vei
Suur-Saimaa, kerran riittänyt ei
Suur-Saimaa, sen kahdesti teit
Suur-Saimaa, enää palaa veljeni ei

leijailee hiutaleet kiireettömät
lyhdyn lämpö ne sulamaan saa
veljeni päälle ne jäätyvät
ja ystävän läheisen kätkee nyt maa

Suur-Saimaa, se veljeni vei
Suur-Saimaa, kerran riittänyt ei
Suur-Saimaa, sen kahdesti teit
Suur-Saimaa, enää palaa veljeni ei

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surun sävel soi kauniisti :)

Hieno
haikea ja ajatuksia
herättävä mitäköhän on tapahtunut

 

Käyttäjän kaikki runot