Parempi ku Stingi

Runoilija BettiinaSaaraVilhelmiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kai se päivä paistaa joskus minullekin
vaikka kolme viikkoa peräperään on vettä satanut
Kai se radiovastaanottimeni alkaa toimia pian
vaikka kolme kuukautta olen kohinaa kuunnellut
Kai se postikortti ystävältäni saapuu pian
vaikka kolme vuotta olen postilaatikon edessä istunut
 

Elä vie mun palstatillaa
Mäne leikkiin pyytämään naapurin Millaa
Elä vie mun palstatillaa
Ala nyt kiireellä sitä persettäs muualle hillaa
Mää oon nimittäi mestari tässä lajissa
niinku joulusin pöyvät kynttiläntalissa
tai luiset käjet epämiellyttävässä halissa
Ota oppia ku meekäläinen vähä rimmaa
kato elekee työ opetelko juomaa liian paljo simmaa!

Selite: 
Mää oon ihan kingi, selkeesti parempi ku joku helekutin Stingi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot