Minä, sinä ja Lennon

Runoilija BettiinaSaaraVilhelmiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kai se päivä paistaa joskus minullekin
vaikka kolme viikkoa peräperään on vettä satanut
Kai se radiovastaanottimeni alkaa toimia pian
vaikka kolme kuukautta olen kohinaa kuunnellut
Kai se postikortti ystävältäni saapuu pian
vaikka kolme vuotta olen postilaatikon edessä istunut
 

Sää inhoot sitä kun sanon sulle
''kulta''
Sää vaan mulle vähemmän lempeesti vastaat
''anna sitä tulta!''
Kun yhessä muovailuvahoilla taiteillaan
uskotaan hetki siihen että maailma muka pysyis raiteillaan
Oot aina tosi superkorni
niinku se yks lattialle koiranpaskaan lentänyt popcorni
Tekotaiteellisuus on niin meijän juttu
Lennonki oli just sekunti ennen kuolemaansa meiän pahanpäiväntuttu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tätä lukiessa alkoi naurattaa, mikä on aina todella hyvä merkki :D Ihanaa hauskaa ja veikeää kaikin puolin!

Hauskastit runon rustasit, hymyssä suin sitä luin!

 

Käyttäjän kaikki runot