BettiinaSaaraVilhelmiina Ihmemaassa

Runoilija BettiinaSaaraVilhelmiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kai se päivä paistaa joskus minullekin
vaikka kolme viikkoa peräperään on vettä satanut
Kai se radiovastaanottimeni alkaa toimia pian
vaikka kolme kuukautta olen kohinaa kuunnellut
Kai se postikortti ystävältäni saapuu pian
vaikka kolme vuotta olen postilaatikon edessä istunut
 

En tiedä miks runoja rustaan
tai miks ihmiset jossain juo kustaan
En tiedä miks kaikki tytöt nykyään näyttää niin samankaltaisilta
tai miks kansanedustajat näyttää niin vitun hirmuvaltaisilta
Kaikki vaan haluaa tietää kaikesta kaiken
paskat sinäkään tiedä mistään mitään
voit juosta vastausten perässä vaikka Villistä lännestä vielä villimpään itään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot