Läpi sormien

Runoilija päiväunille

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsoin, kuinka kätesi koskettivat tyhjää,
et kertonut kenellekkään.

Siitä tulisi uusi salaisuus,
jonka harva huomaisi.

Ja minä yritin toivoa,
että olisin toivonut
sinun kertovan,

kertovan olevasi onneton.

Mutta sinä olitkin jo vienyt toivon,
jonka minä kadotin

ainakin sata vuotta sitten.

Silti kuitenkin,
tavallaan tietenkin
toivoisin,
että kun viimeinenkin ripseni irtoaa

niin sydämesi hengittäisi
olallani vieläkin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot