Aikuisuutta pilkaten.

Runoilija Mauri08

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2003
Viimeksi paikalla: 24.11.2023 0:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.8.1982

 

Ollaan yksi päivä kuin olisimme lapsia.
Mennään ulos, juostaan niitylle.
Otetaan mukaan ämpäri ja lapio.

Käydään puron äärelle.
Rakennetaan linna.
Ja linnalle neljä tornia.

Rakkaudesta, ilosta, läheisyysdestä ja kosketuksesta.
Mistä mekin olemme toisillemme rakentuneet.

Mennään vilpoiseen veteen uimaan.
Alasti ja vettä iloisesti toistemme päälle räiskyttäen.
Olemme puhtaita ja kauniita.

Lopulta käydään puun alle nukkumaan.
Nauretaan ja lauletaan.

Syödään puusta pudonnut omena.
Meidän puumme voi olla mikä vaan.

Aivan kuten mekin voimme olla mitä vain ikinä haluamme.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella mahtavaa mietintää. Kunpa aikuiset olisivat välillä kuin ihania, leikkiviä lapsia.
 

Käyttäjän kaikki runot