Sinun Valosi

Runoilija Carita

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 5.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilua jo vuodesta 1991 lähtien...
 

Sinun valosi saapui minulle eilen.

Tänään elämä kulkee kevyesti,
kuin kevätaamun kepeä kirkkaus.

Minä nousin ennen aurinkoa,
jätin sinut unenmaahan
kulkemaan polkujasi.

Juuri nyt minun on hyvä elää
ja hengittää,
tietää sinun olevan siinä,
vaikket aivan vierelläni,
lähelläni kuitenkin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana ja tuo tunne,kiitos

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot