Kesäyössä

Runoilija Carita

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 5.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilua jo vuodesta 1991 lähtien...
 

Kerran, kun kuljimme kesäyössä,
kysyin minne olimme matkalla?
Hymyilit,
ja sanoit että kävelemme vain siksi,
koska yö oli niin kaunis.
Katsoin nousevaa aurinkoa,
joka värjäsi taivaan punaisen eri sävyin,
ja minä ymmärsin
luoja, minä ymmärsin sinua silloin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, haikea.. Omalla tavallaan ehkä hieman katkerakin, ainakin oman tulkintani pohjalta. "Luoja", kuinka tämän voikaan tulkita monella tapaa! Kiitokset. =)

Kauneus, yönkin kutsumana, on aina suuri asia katsottavaksi.

Hyvää Syntymäpäivää!

Mielettömän kaunista kerrontaa:)

 

Käyttäjän kaikki runot