Sinä.

Runoilija Tiigris

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos ripustan tähden ikkunaan
sä huomaatko sen?
Se musta muistuttaa
vaikka lähelläs ole en.

Jos siivoan ja tiskaan
sä huomaatko sen?
Teen sen vain
jotta olisit onnellinen.

Jotta sinun ei tarvitsisi.

Jos ostan uudet vaatteet
sä huomaatko sen?
Pidän niitä päällä
jotta olisin sun kaunokainen.

Jos kirjoitan sulle runon
sä luetko sen?
Ja ymmärrätkö mitä haen:
sä olet minulle se tärkein.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Tiigris Nimetön 9.12.2009 0 Runo
Tiigris Liukkaus 21.12.2009 0 Runo
Tiigris Nimetön 21.12.2009 0 Runo
Tiigris Perhonen 21.12.2009 2 Runo
Tiigris Talven taika 21.12.2009 2 Runo
Tiigris Sinä. 25.1.2010 0 Runo
Tiigris Nimetön 25.1.2010 0 Runo
Tiigris aaargh 9.5.2010 0 Runo
Tiigris Yksin 9.5.2010 1 Runo
Tiigris Stressi 25.5.2010 0 Runo