Toispuoleinen

Runoilija Alistavaherra

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.1.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman epätäydellisyytensä tunnustaminen mahdollistaa sen, että voi joskus tavoitella täydellisyyttä. Kun haluaa tutustua itseensä, on oltava valmiimpi kohtaamaan kipua kuin välttämään sitä. Lähes aina se merkitsee nöyryyden opettelua - ja valmiutta myöntää olevansa väärässä. Keho tunteineen on minulle inspiraation lähde, josta keskustelen / väittelen mielelläni.
 

Vastaamaton viesti,
kysymysmerkiksi muuttuu.
Odottajan ahdistus, toispuoleinen.
Tavoittiko toisen, ymmärsikö sen,
päättyikö taival,
ystävyys mykistykseen...

Arvoa annoin,
viestilleni Sinulle.
Heittäytyessäni tuntemattomaan, toispuoleiseen.
Kysymyksenä painaen, kävi miten,
pettymykseen valmistuen,
luopumisena ottaen...

Hiljaisuuden tämän, toispuoleisen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina pitäisi vastata...edes jotain...haikea runo

 

Käyttäjän kaikki runot